Nieuws

Bennex lanceert productvideo op de PROVADA

Weersextremen door klimaatveranderingen worden steeds zichtbaarder. Daar moeten we met elkaar wat aan doen. Bennex is actief in de energietransitie en helpt bedrijven om niet alleen te verduurzamen, maar biedt ze ook weer ruimte voor kwalitatieve groei door de eigen opgewekte energie lokaal op te slaan met batterijsystemen. Een slim energie management systeem optimaliseert het energieverbruik en bepaalt wanneer overcapaciteit het beste kan worden teruggeleverd.

Top 2000 Live geeft alles voor Voedselbank

De Top 2000 Live in Hoogland beleefde donderdag 29 en vrijdag 30 december het eerste lustrum. Vanaf het begin helpen we mee met de publiciteit en PR. De actie leverde de Amersfoortse Voedselbank een bedrag met vier nullen op. Directeur Cieka Galenkamp was opgetogen: “Dit is een forse donatie waarmee we heel veel mensen en gezinnen, die de eindjes in deze barre tijden niet meer aan kunnen knopen, de winter door helpen.”

Wijkkrant voor Reyeroord Rotterdam

Wat is er nu mooier dan als geboren Rotterdammer voor je geboortestad aan de slag te gaan? In opdracht van Endure Design schreef ik de eerste editie vol van de ReyerCourant. De gangbare niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit kon ik direct toepassen, omdat ik slechts één bolle vrijdag had om de content van zestien pagina te structureren en te schrijven.

Renger van Esveld heeft fotografisch oog voor Longfonds

We waren al fan van zijn werk, maar nu verdient de Amersfoortse filmer en fotograaf in onze ogen een virtueel lintje. In deze tijden waarin COVID-19 je letterlijk naar de keel vliegt, zet Renger van Esveld zich in voor de mensen die het extra zwaar hebben. Met zijn drone filmde hij – bij de eerste sneeuw sinds jaren – de Onze Lieve Vrouwetoren. Een fabelachtig en uniek beeld, zoals we dat waarschijnlijk nooit meer zien. Van deze beelden drukte hij ansichtkaarten en A3-posters, waarvan hij maar liefst 75% van de opbrengsten schenkt aan het Longfonds!

Artikel Carré van Bloemendaal haalt kolommen MONUMENTAAL

Dit najaar bezochten wij het voormalig psychiatrisch ziekenhuis Meerenberg aan de rand van de Kennemerduinen, Architect Heiko Hulscher en bouwpartner Heilijgers doken in de ziel van deze bouwvallige ‘Carré van Bloemendaal’ om deze volledig te restaureren en een nieuwe bestemming te geven. Heilijgers publiceerde het in het e-zine, MONUMENTAAL, veelzijdig magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen, was zo prettig verrast dat zij het artikel graag overnamen.  

Peddler is met elektrische mobiliteit van DOCKR de binnenstad de baas

Afgelopen zomer bezochten we met DOCKR een van hun klanten – Peddler – die ’the last mile delivery’ binnen de Amsterdamse ring op unieke wijze verzorgt. Je wilt vandaag nog die fles wijn, die sportschoenen of dat bloemetje? Essentieel of niet: Peddler regelt dat. Met de bakfiets! Net nu de tweede golf is uitgebroken en de lockdown een feit is, bieden zij met DOCKR ineens onvermoede perspectieven.