Realisatie

“Full service, geïntegreerd of crossmediaal. On, off, below of through the line? Paid, owned of earned media? Ons maak je na al die jaren niet meer gek. Welke middelen of media je ook inzet, wij zijn van alle markten thuis en zorgen ‘gewoon’ dat het hele plaatje klopt.” 

Qua tijd en geld bewaken we jouw grenzen. Want al zijn marketingplannen en communicatieconcepten soms werelds, het resultaat kan sneuvelen op de kleinste details.

Werk in uitvoering
Wij begeleiden alle uitvoerende werkzaamheden in media, plaatsing en productie. Of het nu gaat om enkele items tot en met de coördinatie van grotere campagnes of projecten: ze zijn bij ons in goede handen.

Netwerk
Brand activation, social media of outdoor? Print of free publicity? Mediaplanning? Door onze netwerkgedachte zijn de best denkbare profs op jouw projecten actief en kennen we geen capaciteitsproblemen.

Op zoek naar marketing met resultaat?

Wij regisseren de uitvoering.
Dat is een hele zorg minder.

Strategie

U wilt van A naar B. Maar met welke communicatiemiddelen? Wij helpen u bij het maken van de juiste on- en offline keuzes.

 

Creatie

Functioneel, inspirerend en allesomvattend. Wij ontwerpen het verschil. Of zoals Ogilvy zei: “If it doesn’t sell. it isn’t creative.”

 

Content

Storytelling, content marketing of website copy? Iedereen wil rake teksten, een relevante boodschap. Laten wij die nu net schrijven.

 

Realisatie

En dan moet alles worden gemaakt. In deze fase gaat het meeste fout. Gelukkig hebben we alle know-how om eruit te halen wat er in zat.