In-lite productcatalogus onthult de magie van licht

Voor in-lite – de tuinverlichtingsdesigners uit Gorinchem – mochten we de teksten voor de jaarlijkse productbrochure  schrijven met als centrale thema ‘de magie van licht’.

Mooi licht maakt een verschil van dag en nacht. Als de zwoele zomerhitte door smalle dorpsstraatjes waait, blijkt Cinque Terre ‘s avonds ineens een sprookje. Ook de jaarlijkse lichtjes op Rockefeller Plaza hebben de absolute wow-factor. Om over het Noorderlicht maar te zwijgen.

In The Book of Lite laten we zien hoe elke tuin een deel wordt van het huis. En hoe functionaliteit en design in elkaar overgaan. We leerden er alles over balans, contrast en de juiste accenten. Maar de basis is eenvoudig. Voor de magie van licht hoef je de wereld niet over. Met de mooiste armaturen en een verlichtingsplan bekijk je jouw eigen tuin met andere ogen. Creëer jouw eigen plek om heerlijk te loungen, buiten te koken of samen rond het vuur te zitten. Ontdek het in eigen tuin en met een reeks unieke producten en accessoires. Iedereen met inspiratie kan toveren. Of zoals ze dat bij In-lite zeggen: unhide your garden.

Ook zo’n behoefte aan licht in de duisternis?

Op zoek naar goede teksten of een strakke marketngcampagne?
Wij schijnen graag je even bij!