Website HR-expert Mullemar gelanceerd

Als HR-expert werkt Marian van ’t Hof-Muller voor ondernemers die naast de liefde voor hun vak, de hectiek én doelstellingen een ideale werkomgeving willen creëren. Ze vragen zich elke dag af hoe het beter kan. Een jaar geleden maakte ze zo’n vliegende start met haar bedrijf dat het van een website nog niet gekomen was. Aan ons de vraag hierbij te helpen. Afgelopen week was mullemar.nl een feit en kon het doek eraf.

Het is verbazingwekkend wat een ondernemer in Nederland allemaal moet weten. Dat was de trigger voor Marian om in 2018 als zelfstandig HR-expert aan de slag te gaan. Ze werkt voor ondernemers, vaak DGA’s, die verstrikt dreigen te raken in een oerwoud aan HR-regelgeving. Lessen in het omgaan met personeel worden zelden gegeven. En dus kunnen de dames en heren managers wel wat praktische hulp op de vloer gebruiken. Ze is hun rechter- en linkerhand en loodst ze door de storm.

Voor we aan de opdracht – het concept, de copy en het functioneel ontwerp – startten, wilden we alles weten. Wat denken klanten van haar, wat zijn de meest gestelde vragen en waarin verschilt Mullemar – de nickname doe ze afleidde van haar e-mailadres bij Start People – van anderen. Toen we dat wisten besloten we ‘op reis’ te gaan en te kijken naar de best practices op andere websites en wat een eigen unieke presentatievorm zou zijn.


Wie mullemar.nl bezoekt, merkt dat direct de dialoog gezocht wordt. Je herkent de situatie waarin je zelf verzeild bent geraakt en tevreden klanten spreken zich uit. De dienstverlening is discreet, maar de uitstraling is uiterst persoonlijk. HR is pure praktijk en niet iets voor stoffige boekenplanken. Leuk was ook het team waarin werd gewerkt. Zo tekende Rodney Kersten voor de fotografie en ontfermde René Zwart zich over de technische realisatie.

Het resultaat laat zien hoe je als ZZP’er sterk op je specialisatie naar voren kunt komen (personal branding), maar anderzijds ook duidelijk maakt dat je grotere projecten vanuit je netwerk aanpakt. Helemaal anno nu dus. Energiek, uitgebalanceerd én praktisch.

Wil je ook zo’n krachtige website?

Daag ons uit!
Wij zijn van alle markten thuis.