CHE | Matchbox

Hoe eerder bedrijfsleven en studenten aan de Christelijke Hogeschool Ede van elkaars expertise gebruik maken, des te beter het is. Denk aan stages en onderzoeken, maar ook aan het delen van kennis of complete student companies. Maar hoe? Voor De Academie Mens & Organisatie van de CHE ontwikkelden wij een aanstekelijk aanbod dat zijn uitwerking niet miste: de Matchbox.

Aanstekelijk aanbod
Beurs, netwerkevenement of stagebezoek, de contacten met het bedrijfsleven waren er wel. Maar iets om de contacten warm te houden en ‘om zich heen te laten grijpen’ ontbrak. De eerste schreeuw is dan om de envelop met een bobbel. Wij kwamen uit op iets dat moest passen in de filosofie van de opleiding: duurzaamheid en betekenis. Oftewel, gloedvolle creativiteit die lang zou blijven hangen bij de doelgroep.

We hebben een match!
In opdracht van onze partners van Odyssey bedachten wij de Matchbox, onze luciferdoos. Vanaf het moment dat dat idee de kop opstak, was de match er eigenlijk al. Een heerlijk hebbeding dat een eigen leven ging leiden. In de doos zitten een kleine harmonicafolder – want laten we ons wel even netjes voorstellen – en een USB ‘match’stick. Alle documentatie is met één druk op de knop beschikbaar. En, de stick kan voor eigen doeleinden worden hergebruikt.

Gloedvolle betogen
Inmiddels creëert de Matchbox zijn eigen draagvlak. Medewerkers steken beursverhalen af als nooit tevoren en de reacties vanuit het bedrijfsleven zijn enthousiast. Eerlijk waar: of ze er ook één mogen. De interne trots is bij de CHE flink gegroeid. De opleiding staat steeds beter op de kaart.

Onze grote droom? Dat we binnenkort ook online mogen. Want geloof ’t of niet: de Matchbox heeft het in z’n fikken.

Op zoek naar een marketingactie met impact?

Wij slaan de brug tussen identiteit en doelstellingen.
Met precies die mensen die jij zoekt.