Hoe werken wij?

Wij leveren full service communicatie- en marketingdiensten. Gaat het om advies, copy of concept dan is Addictions een eenpitter. Is de vraag breder dan schalen we op naar een A-Team. De kruising van alle verkeersstromen wordt bewaakt door een ervaren projectmanager. En verwachten we ‘spits’ dan komt er een extra verkeersagent bij.

Wij waren ‘agile’ voor het woord was uitgevonden. Wil je graag je eigen mediaplanning regelen? Heb je een eigen drukker? Of beschik je al over een marketingafdeling, maar mis je bepaalde onderdelen? Geen probleem: wij passen de puzzel wel in elkaar. We bouwen net zo makkelijk projectteams zelf als mét onze klanten. Samen meer weten, daarin schuilt onze kracht.

Hoe werkt zo’n netwerk?
We hebben het heel vaak moeten uitleggen. Ons netwerk is organisch. Dat betekent dat we die mensen aan tafel brengen die nodig zijn: (online) marketeers, creatieven, vormgevers, media- of productieprofs en ga zo nog even door. Zie ons als een marketing- en communicatiehuis met louter voordeuren. Achter elke voordeur bevindt zich een ervaren communicatieprofessional, met zijn eigen klanten. Ruimere vragen dan de eigen discipline worden ‘binnenshuis’ opgelost. Dat kan onder de vlag van Addictions of via de betreffende voordeur. Bepalend daarbij is wie het aanspreekpunt is voor u als klant.

Vervang nu het denkbeeldige pand door een virtuele structuur en voeg daar een paar huisregels aan toe. Na 17 jaar durven we wel te stellen dat Addictions een unieke oplossing in huis heeft, voor zowel kleine als grote accounts.

Pas op!

Wij werken verslavend.
Nog even en je wilt niet anders.