Heilijgers

De wereld is in beweging. Heilijgers is onderweg. April 2017 publiceerde het bedrijf haar eerste bestuursverslag. Waar Heilijgers eerst onderdeel was van de BAM Groep kon zij nu als onafhankelijke bouwmaatschappij haar resultaten en visie publiceren. De voornaamste activiteiten zijn projectontwikkeling, bouw, renovatie, onderhoud en vastgoedbeheer. Denk aan transformatie, kantoorrevitalisering, verduurzaming van woningen en een eigen woningconcept dat geschikt is voor corporaties, ontwikkelaars en beleggers.

Addictions verzorgde de copy van zowel het digitale jaarverslag als de gedrukte versie.  De vormgeving deed Concreet geeft vorm. Het gedrukte exemplaar werd in een beperkte oplage geproduceerd. De online versie verscheen op de website van Heilijgers.

Weer op eigen benen
Bestuursverslag 2016 vertaalde de eigen weg die Heilijgers is ingeslagen. In het verslag kwamen de kernactiviteiten, doelstellingen en vooruitzichten uitgebreid aan bod. Deze worden ondersteund door beelden van verschillende representatieve projecten. Voor Heilijgers was deze sociaal maatschappelijke variant een experiment, waarop door de stakeholders zeer goed gereageerd werd. Het zei ook zoveel meer dan alleen de ‘droge cijfers’.

De wondere wereld van Heilijgers
Bestuursverslag 2017 kreeg als titel ‘Duurzaam, digitaal, divers en verbindend’. Voor de bouwsector breken nieuwe tijden aan en Heilijgers legt daarvan graag de eerste steen. Met nieuwe technologie, klimaat intelligent ondernemen, uitgebreide dienstverlening en intensievere samenwerking als drijvers. In het licht van de klimaatagenda is de innovatieversnelling van bouwmethoden en materialen verder doorgezet. Want wat te denken van een 3D-betonprinter of het ontwikkelen van een polystyreenwoning waarbij circulariteit en CO2-reductie belangrijke uitgangspunten zijn.

Het blijven mooie dingen om te kijken. Nu kijken of we de trilogie mogen volmaken. Over mooie ontwikkelingen gesproken…

Op zoek naar een frisse corporate aanpak?

Mooie bedrijven verdienen mooie verhalen.
Nu alleen nog iemand die dat op papier zet.