Cable concepts center

Het gebruik van smartphones en tablets groeit exponentieel. Nu online niet langer het domein is van desktops, dienen websites hun schermformaten aan te passen aan de nieuwe standaard, oftewel: responsive design. Samen met Barnworks maakten we de website van Cable Concepts Center met deze techniek ‘fit for the future’.

Bij responsive design ‘herkent’ de website zelf of deze benaderd wordt door een smartphone, tablet, laptop of desktop. De website past vervolgens zijn schermafbeelding zodanig aan, dat deze op elk device goed leesbaar blijft en dat de bediening – denk aan buttons en menu’s – overzichtelijk en vriendelijk blijft.

Kostenbesparing
Responsive design is de nieuwste ontwikkeling die kostenbesparend werkt, omdat in vele gevallen geen aparte mobiele webversies meer hoeven te worden gemaakt. Samen met Open Source CMS-systemen is responsive design nu al de nieuwe standaard.

Responsive design
Bij responsive design gaat het niet alleen om het op- of terugschalen. De ingebouwde intelligentie in de templatestructuur zorgt er namelijk ook voor dat buttons op kleinere apparaten iets vergroten, menubalken het meest essentiële gaan ‘samenvatten’ en dat subnavigatie onder elkaar wordt getoond op smartphones.

Platformonafhankelijk
Adroid of Apple maakt daarbij geen verschil. De techniek is platform- en provideronafhankelijk. Om die reden voorspellen we responsive design een grote toekomst.

Laten we samenwerken

Graag hoor ik uw uitdaging en komen
we samen tot te beste oplossing