Proef Amersfoort viert 25 jaar in nieuwe huisstijl

Proef Amersfoort is jarig. Rond Hemelvaart is 25ste editie van het culinaire evenement. En daar gaat Amersfoort wat van merken. Zo is het aantal deelnemers uitgebreid en zullen in wisselpaviljoens ook cuisiniers van het eerste uur hun keukengeheimen verklappen. Ook voor de bezoekers staan er de nodige verrassingen en ‘extra gangen’ op de kaart. Wát dat precies inhoudt, blijft nog even onder de deksel.

Sinds de verhuizing naar de Oliemolenhof – alweer drie jaar geleden – vormt Addictions samen met Zinin! Events, Concreet Geeft Vorm, Next Buzz en The Solutionz Group het communicatieteam. “Ze zouden toch wel weten dat het nu ‘hier’ is”, klonk het met enige twijfel. Nog geen half uur later, draaiden de entreepoorten als een ventilator. Pers, publiek en deelnemers waren lyrisch over de ruimte en de opzet. Over De Hof sprak een enkeling nog slechts met weemoed, maar gelijk ook over ‘haringen in een ton’. Proef had weer een toekomst.

Op 20.02.2020 werd dit jubileumjaar feestelijk geopend in de Sint Joriskerk, waar 400 gasten alvast konden voorproeven. Achter de schermen is deze winter hard gewerkt aan een social mediaplan, heeft de huisstijl een gouden make-over gekregen en steken we de website, het drukwerk en de e-mailings in een jubileumjasje.

Voor elkaar
Als team zijn we er trots op het evenement terug te hebben gegeven aan de stad met enorm veel vrijwilligers en partners. Vooral dat iedereen zich tegenwoordig thuis kan voelen op Proef is een tastbaar resultaat. Jong, oud, minder valide, mét of zonder kinderen. Proef is en blijft een majestueus uithangbord voor de stad dat – hoe vreemd – geen stuiver subsidie ontvangt. Sterker, alle evenementvoorzieningen kunnen tot op de laatste stuiver worden afgerekend. Dat zure appeltje willen wij nog wel eens schillen en graag in een zomerse salade verwerken. Laat niemand vanuit dit perspectief piepen over een ‘keitje’ meer. Proef serveert bovendien geen makkelijke zak patat mét, maar culinaire vernieuwing, die bezoekers trekt vanuit het hele land.

Dat gezegd hebbende is Proef 20 tot en met 24 mei helemaal ‘voor elkaar’. Geniet van vijf hemelse dagen op ZomerProef. En, graag gedaan!

Smaakt dat naar meer?

Wij helpen je graag aan goede ideeën,
strakke teksten en een goed plan!