Nieuwe website Rijtuigenloods Amersfoort

Sinds begin deze maand staat de nieuwe website van de Rijtuigenloods en Herik Rail Treincharters op de rails.

De website is voorzien van een CMS systeem, een opvallend ontwerp, heldere navigatie, extra functionaliteiten, rijke content en koppelingen naar alle relevante social media. Het is onmiskenbaar: Herik Rail Events stoomt op.

Van De Rijtuigenloods, bij station Amersfoort CS, heb je wellicht gehoord. Robuust industrieel erfgoed dat exclusief entertainment, landelijke congressen of hippe feesten onderdak biedt. Ook Herik Rail Treincharters heeft er zijn thuisbasis.

Aan Addictions de vraag hoe voor beide bedrijven – onderdeel van Herik Rail Events – de communicatie op de rails te zetten. Dit zowel on- als offline. De nieuwe website is daarbij de eerste halte.

De oude website ging geheel tegen de vlakte. Op basis van een nieuw open source CMS geraamte werden onder meer nieuws- en blogfuncties toegevoegd.

De reserveringsinformatie is beter vindbaar. Copy, code (SEO) en Adwords maximaliseren de landing vanuit zoekmachines. De navigatie kreeg een ‘cockpit’ die ook voor smartphones werkt. Downloads, foto’s en filmmateriaal geven bezoekers een goede indruk. Niet in de laatste plaats kent de website alle mogelijke koppelingen met social media. Een must voor elke publiekssite.

Zelfs Herik’s concurrentie was lovend over het resultaat. Dat leverde weer een hoop ‘Likes’, ‘Follows’ en ‘Friends’ op. Als je dan bedenkt dat het geheel in minder dan twee maanden kon worden gebouwd, vraag je je weleens af: spoort dit? Kijk en oordeel zelf.

www.derijtuigenloods.nl

, , , ,