Communicatiemanagement: van briefing tot executie

Doelstelling, doelgroep en boodschap vormen het hart van elke briefing. Wij willen weten tegen wie we het hebben. Daarom slijpen we net zo lang tot we jouw marktsituatie, positionering en belofte helder hebben.

De briefing zó op papier krijgen dat een creatief team er mee uit de voeten kan is een van onze meerwaardes. Een bijkomend voordeel is dat je bij ons te maken hebt met reclameprofs die meerdere disciplines tegelijk beheersen. We toetsen direct de creatieve uitwerkingsmogelijkheden af. Een team waar ook jij onderdeel van kunt zijn.

Qua tijd en geld bewaken we je grenzen. Want al zijn marketingplannen en communicatieconcepten soms werelds, ze sneuvelen vaak op de kleinste details. De coördinatie van grote campagnes – nieuw of bestaand – zijn bij ons in goede handen. Wij begeleiden alle uitvoerende werkzaamheden in media, plaatsing en productie. Full service, geïntegreerd of crossmediaal.

  • Consultancy en strategie
  • Opstellen van briefings
  • Conceptontwikkeling en begeleiding
  • Campagne- en mediaplanning

Het resultaat staat bij ons voorop. Onder de streep is een medium, maar een medium. Een middel, slechts een middel. Maar het doel heiligt ze – wat ons betreft – allemaal.