Cable Concepts Center online

Cable Concepts Center is een handelshuis uit Zeewolde dat kwalitatieve bekabelingssystemen levert. Van datacenter en outdoor tot bekabeling op kantoor.

Aan Addictions de taak ‘3C’ een gezicht te geven met als eerste stappen een nieuwe huisstijl en een cataloguswebsite. Cable Concepts Center legde supersnel nieuwe verbindingen…

Aanvankelijk praatten we over een presentiewebsite, professioneel maar compact. Cable Concepts Center zag al snel de meerwaarde van verdere interactie. Besloten werd hierop een cataloguswebsite te bouwen. De catalogus bevat enkele duizenden producten, die door middel van een drie-stappen-selectie worden gefilterd naar de gewenste zoekresultaten.

Bekijk hier de website

De overzichtspagina van de producten bevat in de meeste gevallen een afbeelding van het product, een download van de productbrochure en eventuele gerelateerde producten met doorklikoptie.

De website nam de binnendienst het basale werk uit handen, waardoor steeds meer tijd vrijkomt voor relatiebeheer en advies. Cable Concepts Center is zo steeds beter in staat maatwerk te leveren.

‘Online’ zorgde voor betere prestaties ‘offline’.

Huisstijlitems

, ,