Netwerk: creatief voegt direct waarde toe

Addictions is een schaalbare organisatie met een helder principe. Klop je op onze voordeur voor een tekst, communicatieplan of advies dan zijn wij letterlijk die eenmanszaak. Gaat het om een productintroductie of campagne dan zetten wij onze ‘binnendeuren’ open om het best denkbare team te formeren. Dat werkt uiteraard ook andersom.

Dat wij allemaal ondernemers zijn, praat stukken gemakkelijker. ‘Onze’ projectbegeleiders, strategen en creatieven zijn ervaren rotten. Wij houden van een strakke planning, overzichtelijke investeringen en één centraal aanspreekpunt. Tegelijk maakt Addictions een einde aan capaciteitsgebrek, overheads en creatieve uitputting. Over continuïteit gesproken.

Onze netwerkpartners – zoals visualizers, dtp/vormgevers, fotografen, AV-specialisten, drukkers, standbouwers, internetstrategen, art directors of mediaplanners – werken vaak vanuit huis. Samen houden we virtueel kantoor.

Wij hebben geen onderzoek nodig om te weten dat dit de hoogste arbeidsproductiviteit oplevert. Besparen? Op alle fronten. Files? Laten wij links liggen. Flexwerken? Al jaren. Neem nu een voorsprong. Als iemand de toekomst heeft, zijn wij het.