Vitale website voor Shared Ambition ‘live’

Over beter werken gesproken: de nieuwe website voor Shared Ambition is de lucht in. In opdracht van de webdesigners van Commplot verzorgde Addictions de copy, SEO en dachten we mee in het concept.

De afgelopen tien jaar heeft Shared Ambition met veel succes organisaties en werknemers ondersteund met psychologische interventies en vitaliteitsvraagstukken.
Voor het volgende decennium is gekozen voor een nieuwe strategie, die onder meer is uitgewerkt in een nieuwe website.

Uniek aan Shared Ambition is de strategische aanpak voor grotere organisaties waarin de vraag leeft: ‘Kan mijn organisatiewelzijn omhoog én mijn ziekteverzuim naar beneden?’ Deze integrale aanpak bij het structureel voorkomen en terugdringen van langdurig psychisch verzuim is in zowel de profit- als de non-profitsector met succes toegepast.

Via social media als twitter biedt de website de mogelijkheid direct de dialoog aan te gaan met ‘mensen van de vloer’. Zij delen ervaringen vanuit hun vakgebied en die met Shared Ambition in het bijzonder.

Dat Shared Ambition ‘beter werkt’ bewijst een reeks cases die nu in fases zal volgen en waarin grote organisaties, zoals Ordina, de met Shared Ambition bereikte resultaten op het gebied van preventie en vitaliteit zullen openbaren. Het kan een interessante eye-opener zijn voor andere organisaties met vergelijkbare vragen.

, , ,