Geslaagde benefietactie Jeugdsportfonds

Voor het goede doel – het Jeugdsportfonds – werd met een (voorlopige) opbrengst van 6.500 EUR onlangs flink gescoord. Samen met de businessclub van AFC Quick 1890 en Rohde & Grahl hebben we, gesteund door onze eigen eredivisie aan ondernemers, een geweldige businessavond kunnen organiseren.

Addictions verzorgde alle communicatie rond het evenement. Samen met Barnworks bouwden we hiervoor onder meer de actiesite, e-mailing- en registratiesysteem, terwijl onze vrienden van AV@LAST, A1 Studio, Daily Déli en Good2Bback geweldige prestaties op de mat legden.
 
Prominentenbal
Het werd een topavond waarop freestyler Rowdy Heinen aftrapte, voetbalpionier John van Zweden – de man achter ADO Den Haag en Swansea City – het gras wegshovelde, topscheids Roelof Luinge zich ontpopte als veilingmeester en NOS-presentator Jeroen Stomphorst de blaren op zijn tong kletste. Dat doen we nu niet, want deze schitterende video van A1 Studio vertelt het verhaal…

 

 

Ruim 150 mensen genoten van topentertainment.’Gaat het weer een beetje?’ bleek een understatement. Hoe een balletje kan rollen als je een paar voetbalminnende ondernemers bij elkaar zet die zakelijk Amersfoort met elkaar willen verbinden, is gebleken. De roep om herhaling van een dergelijk evenement is groot. We houden dat voorlopig nog even in de ploeg. Er moeten eerst weer een paar centen worden verdiend, voordat we ze kunnen weggeven!